Spoedopleiding

Spoedcursus: de snelste weg naar je rijbewijs
Wil je op een snelle manier je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedopleiding van rijschool Marcel. In tegenstelling tot andere rijscholen krijg je bij onze rijschool een spoedopleiding die op jou persoonlijk is afgestemd; een spoedopleiding op maat. Wij geven spoedcursussen in o.a. Dronten, Lelystad, Swifterbant en Biddinghuizen.

14-daagse spoedopleiding

In een rijtest (€ 55,- voor 60 minuten, gratis bij inschrijving) wordt gekeken of je geschikt bent voor deze auto rijopleiding. Tijdens 3 tot 5 weken intensieve training word je voorbereid op het CBR praktijkexamen.

 Deze spoedopleiding bevat 40 uur aan rijles, het CBR praktijkexamen en een theorie boek (incl. 10 uur online examen training). De kosten voor deze spoedopleiding bedragen € 2.537,- (Dit incl. theorie online, praktijk examen én incl. kosten spoedopleiding).

De ‘gewone’ manier om je rijbewijs te halen is als volgt: elke week twee uur rijles, 3 tot 5 maand lang. Maar er zijn dus ook andere manieren om in korte tijd je rijbewijs te halen. Bij de spoedopleiding ben je bijna iedere dag twee uur aan het rijden!

Met een spoedcursus kun je normaal gesproken in een paar weken je rijbewijs halen. Bedenk dan wel dat het ook het nodige van je vraagt.

Een spoedopleiding is geschikt voor mensen die veel kunnen opnemen. Dat betekent: urenlang luisteren, opletten, nadenken, informatie verwerken en oefenen. De spoedopleiding vindt overdag plaats. Daar moet je dus wel vrije uren/dagen voor hebben.

De spoedopleiding is zeer intensief. De opleiding moet ongeveer 3 tot 5 maand van tevoren geboekt worden, zodat de rijschool rekening met deze wens kan houden. Soms kan dit korter zijn, maar dit hangt af van de wachttijd bij het CBR. De examens moeten tijdig worden ingeboekt, denk aan de eventuele wachttijd van de examens en natuurlijk MOET je slagen voor de theorie, anders kan je geen praktijkexamen doen! Ook de geneeskundige eigen verklaring CBR moet op tijd worden ingediend door de kandidaat. Voor de spoedopleiding geldt géén termijnbetaling i.v.m. de korte tijd dat de leerling bij de rijschool rijdt.

De Morinel 220

8251 JC Dronten

Tel.:  06 30 00 72 73

KVK: 57621020

BTW nr.:
139241334B01

Rekeningnummer:
NL58 RABO 0153.6279.99