Rijschool Marcel - Rijschool in Dronten, Biddinghuizen, Lelystad en Swifterbant

Spoedopleiding

Spoedcursus, de snelste weg naar je rijbewijs
Wil je op een snelle manier je rijbewijs halen, kies dan voor een spoedopleiding van rijschool Marcel. In tegenstelling tot andere rijscholen krijg je bij onze rijschool een spoedopleiding die op jou persoonlijk is afgestemd, een spoedopleiding op maat. Wij geven spoedcursussen in o.a. Dronten, Lelystad, Swifterbant en Biddinghuizen. Voor meer informatie bel : 06-30007273

14-daagse spoed rijopleiding

In een rijtest ( € 50,- voor 60 min , gratis bij inschrijving !) wordt gekeken of je geschikt bent voor deze  auto-rijopleiding. Tijdens 3 tot 5 weken intensieve training word je voorbereidt op het Cbr praktijkexamen.

 3 tot 5 weken rijopleiding :  34 uur , Cbr praktijkexamen , theorie boek incl 10 uur online examen training , Cbr theorie-examen ,  prijs: € 2199,- ( Incl toeslag spoed €40,-)

De ‘gewone’ manier om je rijbewijs te halen is: elke week twee uur rijles,  3 tot 5 maand lang. Maar er zijn ook andere manieren om in korte tijd je rijbewijs te halen.Bij de spoedopleiding ben je bijna iedere dag twee uur aan het rijden!

Met een spoedcursus kun je normaal gesproken in een paar weken je rijbewijs halen. Wij als rijschool die adverteert met “rijbewijs in “3 tot 5 weken “. Bedenk dan wel dat het ook het nodige van je vraagt.

Een spoedopleiding is geschikt voor mensen die veel kunnen opnemen. Dat betekent: urenlang luisteren, opletten, nadenken, informatie verwerken en oefenen. De spoedopleiding vindt overdag plaats. Daar moet je dus wel vrije uren/dagen voor hebben.

De spoedopleiding is zeer intensief , de opleiding moet ongeveer 3 tot 5 maand van tevoren geboekt worden, zodat de rijschool rekening met deze wens kan houden.( Soms kan dit korter zijn, hangt af van de wachttijd bij het Cbr )  De examens moeten tijdig worden ingeboekt, denk aan de eventuele wachttijd van de examens en natuurlijk MOET je slagen voor de theorie anders kan je geen praktijkexamen doen! Ook de geneeskundige eigen verklaring Cbr moet op tijd worden ingediend door de kandidaat.Voor de spoedopleiding geldt géén termijnbetaling ivm de korte tijd dat de leerling bij de rijschool rijdt.