Rijschool Marcel - Rijschool in Dronten, Biddinghuizen, Lelystad en Swifterbant

Rijopleidingen in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Lelystad

Rijschool MarceL -basis opleiding, wat houd dat in?

Basis opleiding houd in dat je niet altijd met deze uren op een examen niveau kan komen. Wij noemen het dan ook wel eens een starters pakket. Een gemiddelde leerling heeft tussen de 36 en 44 uur nodig.

Wanneer jij je inschrijft voor de basisopleiding van rijschool MarceL , ontvang je direct het theorie boek incl pas voor online proef-examens. Zo kan je studeren waar en wanneer het jou uitkomt! Je ontvangt ook nog  PRAKTIJKBOEK ” Taal van de weg “ een Eboek boordevol praktische informatie!

Wil je graag een unieke theorie cursusdag volgen? Deze wordt verzorgt door Turbo theorie. Deze cursusgever zit door heel Nederland, dus er is altijd een plaats bij jou in de buurt!

Klik op onderstaande link.

https://www.turbotheorie.nl/aanmelden?school=Rijschool%20Marcel

Na het behalen van jouw theorie, start je met één van de ervaren instructeurs Marcel & Wouter met de praktijk lessen. Deze praktijk lessen hebben een gestructureerde opbouw en zijn voor een ieder goed te volgen! Alle praktijk-lessen bestaan telkens uit 2 uur ( 2 lessen á 60 minuten ) De instructeur haalt je op de afgesproken plaats op (thuis / school / e.d.) en brengt je ook steeds weer op de afgesproken plaats terug.( Mits dit binnen een straal van 10 km blijft waar je woonachtig bent en qua planning uitkomt ) Je hoeft dus (bijna) nooit ergens heen te komen en zult ( bijna) nooit op eigen gelegenheid weer ergens naar toe moeten reizen.Héél soms kan het gebeuren dat de instructeur in overleg vraagt ergens anders op te stappen!

Nadat je voor het theorie examen bent geslaagd zal rijschool Marcel in overleg met jou het praktijk tussentijdse toets en examen inplannen, uiteraard moet je wel bijna zo ver zijn om een examen te doen! Van het geplande examen krijg je een bevestiging in jouw mailbox toegezonden. De Tussentijdse Toets verhoogd je slagingskans enorm! In het 24 & 30 uur-pakket is deze TTT standaard opgenomen.

LET OP !! De kandidaat heeft na het behalen van de theorie een mail gekregen. De kandidaat moet scherp in de gaten houden dat zijn/haar theorie niet verloopt.Dit ivm praktijk examen inplannen.De Rijschool is hier NIET aansprakelijk voor,als deze in de tijd verloopt dat het examen nog moet plaats vinden. Rijscholen krijgen namelijk geen melding dat het theorie certificaat verloopt . Wel komt er een melding , als er op het moment van plannen de theorie al verlopen is.

Voor alle rijschool Marcel opleidingen geldt: overleg steeds met je instructeur wat het beste is voor je opleiding, hij weet wat jij het beste kan doen! Soms is het nodig dat je een vervolg pakket voor de praktijk lessen nodig hebt, immers niet iedereen kan in 30 uur leren autorijden. Je instructeur zal tijdig aangeven wat hij of zij er van denkt, zodat een praktijk examen kan worden aangevraagd.( Word in overleg met jou gedaan) (voor vervolg lessen buiten een pakket ,zie tabblad prijzen, pakket 1 & 2 . Bij een vervolg pakket , wordt dit altijd met de leerling zelf besproken. De leerling bespreekt dit thuis en bij vragen horen wij dit graag. Bij goedkeuring van de leerling worden de overige uren in rekening gebracht )

De eigen (geneeskundige) verklaring is een verplichte gezondheid verklaring ( Cbr ) Het gaat hier om de verklaring van gezondheid .Vanaf 01-11-2017 moet de kandidaat zelf de eigen verklaring indienen bij het Cbr .

Let op ! De instructeur doet in overleg een praktijk Toets en examen inplannen. Als het praktijk examen éénmaal is gepland kan het niet zomaar gewijzigd worden.Bij uitzondering(en) wil het CBR het examen annuleren.Deze uitzonderingen zijn : Begrafenis cq crematie fam lid , ernstige ziekte ( langdurig ) , ziekenhuis opname . Neemt de kandidaat zelf de beslissing niet voor het examen te gaan zal er een nieuw examen op eigen kosten gepland moeten worden.