Rijschool Marcel - Rijschool in Dronten, Biddinghuizen, Lelystad en Swifterbant

Wie zijn wij

Rijschool Marcel is gestart in 2013 en inmiddels een toonzettende rijschool in de omgeving Dronten. Marcel is na een loopbaan van 23 jaar in de transport wereld over gegaan naar het instructie geven voor categorie B . Marcel heeft de nodige ervaring om uw zoon of dochter een veilige en gedegen opleiding te geven. Marcel is een bevlogen instructeur en instructie geven zit hem als gegoten. Sinds maart 2019 heeft Marcel twee instructeurs erbij. Instructeur Wouter en instructrice Mirjam zijn een stel dat vele jaren ervaring hebben in de rijschool wereld. Samen met Marcel vormen deze mensen een hele hechte band met de leerling en daardoor is de leerling altijd op zijn of haar gemak.

Voor alle afspraken, maken van proeflessen, vragen, opmerkingen e.d. kan je gewoon het  telefoonnummer : 06-30007273 gebruiken, Marcel staat je graag te woord ! U ziet: Rijschool Marcel staat voor helderheid en duidelijkheid, voor alle partijen een goede zaak!

De kernwoorden voor Rijschool Marcel zijn dan ook:
Duidelijk, Helder, Betrouwbaar, Eerlijk, Vakkundig, Leuk, volwassen, zelfstandig, verantwoordelijk, flexibel, goede individuele, didactische en mentale begeleiding!

Rijschool in Lelystad, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Rijschool Marcel is het adres voor rijlessen in Lelystad en is al jaren een bekende rijschool in Dronten. Ook voor rijopleidingen in Swifterbant en Biddinghuizen ben je aan het juiste adres bij Rijschool Marcel. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via onze contact pagina.