Rijschool Marcel - Rijschool in Dronten, Biddinghuizen, Lelystad en Swifterbant

Wie zijn wij

Rijschool Marcel is inmiddels een toonzettende rijschool in de omgeving Dronten. Marcel is na een loopbaan van 23 jaar in de transport wereld over gegaan naar het instructie geven voor categorie B . Marcel heeft de nodige ervaring om uw zoon of dochter een veilige en gedegen opleiding te geven . De oprichter Alex ( rijschool Alex ) is in 2009 de rijschool begonnen en in 2013 is Marcel als franchise nemer voor Alex gaan rijden.

Helaas moest Alex in 2016 omwille van medische problemen zelf stoppen met het instructie geven , desalniettemin is  instructeur Marcel Witman verder gegaan met de rijschool in Dronten en omgeving . Marcel is een bevlogen instructeur en instructie geven zit hem als gegoten.

Voor alle afspraken, maken van proeflessen, vragen, opmerkingen e.d. kan je gewoon het nieuwe telefoonnummer: 06-30007273 gebruiken, Marcel staat je graag te woord ! U ziet: Marcel staat voor helderheid en duidelijkheid, voor alle partijen een goede zaak!

De kernwoorden voor MARCEL zijn dan ook:
Duidelijk, Helder, Betrouwbaar, Eerlijk, Vakkundig, Leuk, volwassen, zelfstandig, verantwoordelijk, flexibel, goede individuele, didactische en mentale begeleiding!

Rijschool in Lelystad, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Rijschool Marcel is het adres voor rijlessen in Lelystad en is al jaren een bekende rijschool in Dronten. Ook voor rijopleidingen in Swifterbant en Biddinghuizen ben je aan het juiste adres bij Rijschool Marcel. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via onze contact pagina.