Rijschool Marcel - Rijschool in Dronten, Biddinghuizen, Lelystad en Swifterbant

Rijschool in Biddinghuizen

Ben je op naar een rijschool in de omgeving van Biddinghuizen voor rijlessen met de beste prijs? Zoek niet verder en kies voor Rijschool Marcel! Onze rijlessen in Biddinghuizen worden gegeven door enthousiaste en ervaren rijinstructeurs die jou gedurende je gehele rijles-traject zullen begeleiden op weg naar je felbegeerde rijbewijs. Dat is wel zo fijn en vertrouwd! Kortom, Rijschool Marcel is jouw rijschool in Biddinghuizen! Wij geven ook rijlessen in Lelystad, Swifterbant en Dronten.

Rijschool Marcel in Dronten is de perfecte rijschool als je op een fijne en relaxte maar vooral leerzame wijze je rijbewijs wilt halen. Onze gekwalificeerde instructeurs loodsen je snel en goed door je rijopleiding heen zodat je snel slaagt voor je rijbewijs. Voor je het weet sta jij met dat felbegeerde pasje in je handen! Vraag nu een proefles aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze rijopleidingen in Biddinghuizen.

Spoedopleidingen in Biddinghuizen

Wil je super snel je rijbewijs halen? Wij geven ook spoedopleidingen in Biddinghuizen zodat je nog sneller het felbegeerde pasje in handen kunt hebben! In tegenstelling tot andere rijscholen krijg je bij onze rijschool een spoedopleiding die op jou persoonlijk is afgestemd, een spoedopleiding op maat. Wij geven spoedcursussen waarbij je je rijbewijs al in 14 dagen kunt halen, of binnen 3 á 4 weken. Wil je meer informatie over onze spoedopleidingen? Neem dan contact met ons op.

Let op !

Spoedopleiding in 2023 doen? Vraag naar de mogelijkheden.

Door de lange wachttijden bij ons én het Cbr wordt een spoedopleiding bemoeilijkt.

Faalangst rijlessen in Biddinghuizen

Heb je last van faalangst? Onze rijinstructeur Marcel is een gecertificeerde faalangst instructeur en kan je als geen ander begeleiden tot en met het examen via onze faalangst rijlessen. Marcel weet exact hoe het beste toe te werken naar het praktijkexamen. Bedenk hierbij wel dat Marcel de faalangst niet zomaar weg kan nemen, Marcel kan wel helpen / begeleiden in het omgaan met faalangst, zodanig dat het je niet blokkeert op het moment dat je wil presteren.

Rijschool Marcel is ook het adres voor rijlessen in Lelystad, rijlessen in Swifterbant en rijlessen in Dronten.